רוצים לקחת את מה שיש לכם ולהפוך אותו למעוצב?
הגעתם למקום הנכון אנו מניחים שהגעתם לכאן בכדי לקרוא פחות ולבצע יותר.
הכננו לכם מאמר שיוסיף לכם בעיקר ידע מעשי אבל אי אפשר בלי הקדמה קטנה
עיצוב הוא עניין ארוך שאפשר לקרוא עליו אין סוף.
עיקר העיצוב זה הקונספט. כלומר שילוב של הצבעים, האלמנטים שמאפיינים את האירוע, ואיך הכול יונגש לעיני הצופה או האורח שלכם. זהו עולם שלם שנכנס למודע, ולתת מודע, של האורחים, והצופים, באמת זה מתאים לאנשי מקצוע מיומנים.
אנו לא נתמקד בדברים המסובכים שכתבתנו כאן למעלה.
רק איך תיקחו את מה שיש לכם ביד ותעשו אותו מעוצב.
קדימה לעבודה.
צריך לדעת ש:
תמיד מחלקים את השולחן או הבר לשלוש אזורים הכי קרוב למקום הישיבה בשולחן יהיה אזור 1. שבו האורח אוכל אחריו יש את אזור 2. שבו האוכל מוגש ויש את אזור 3. העיצוב, שיהיה במרכז השולחן ממש. אם אין לכם מקום וותרו על אזור העיצוב ותכניסו אותו לאיזור האוכל המוגש.
בבר יש את אזור האוכל ואת אזור כלי האוכל כלומר את הסכו"ם שבו לוקחים את האוכל וכמובן אזור העיצוב שבו ששמים אלמנטים מיוחדים או מתנה שמישהו הביא.
כאן יש לכם מרחב תימרון גבוהה אפשרלחלק את הבר לגבהים שונים וכך נוצר חלוקה ברורה או לחלק עם תבנית עיצוב פסי אורך או רוחב או אלכסון מה שתבחרו. כלומר לשים פיצוחים לאורך אחריהם פירות וכו'. עוד דרך מעניינת לחלוקה בבר היא על ידי צביעת חלקים בצבע שונה כמו שהבנתם בתבניות עיצוב.
בחלוקת שולחן יש שתי אפשרויות עיקריות האחת שמאוד טרנדית לאחרונה היא חלוקה עם פלייסמנטים. הפלייסמנט יוצר את החלוקה בין אזור האכילה של האורח לבין אזור ההגשה.
אפשרות שנייה היא חלוקת ראנר. הראנר יוצר אזור נפרד להגשת האוכל ולעיצוב כשהנשאר בצד הוא אזור האכילה של האורח.
אפשרי גם ליצור ראנר ווירטואלי לדוגמא בשולחן עגול אמצע העיגול תמיד ייתפס וייחשב כאזור נפרד גם בלי ששמנו שם משהו.
כן כן מקום לכול מה שאתם מתכננים שיהיה על השולחן. מקום לפריטי העיצוב, למזכרות, לתוכניה, למשוויצון שתשימו על השולחן, הכי חשוב כמובן, לאוכל. אל תדאגו זה לא מסובך כמו שזה נראה.
אז קדימה לעיצוב.
קודם צריך למקם את האיזורים על השולחן שימו את המפה אפשר להשתמש במפות שקיימות בבית או מפת אל בד. אתם יכולים להשכיר מפה מחברת השכרה או לקחת מגמחים, אחר כך שימו את הראנר או הפלייסמנט.
עצרו ושימו לב שיש מספיק מקום להכל.
קנדילברה אחת יכולה לעשות את ההבדל ,אפשר להשתמש עם מה שיש בבית זה עובד מצוין. אם אין לכם אתם יכולים להשכיר מחברת השכרה העלויות יכולות להיות קצת גבוהות ואנחנו לא כל כך אוהבים להוציא מהכיס. תשתמשו עם העצות בהמשך הם מעולות גם כן וזה עושה את העבודה.
פזרו נרות צפים או נרות ריחניים גדולים בצבעים שונים. זה משרה אווירה נעימה, שמחה, ורגועה.
כנסו לחנויות של אביזרים קטנים וזולים, יש להם הרבה רעיונות. כנסו גם לחנויות של כלים חד פעמים, יש להם כלים יפים שאפשר להשתמש בהם לבר או לשולחן.
אם תוסיפו בלונים רגילים תולים בחבל או בלוני הליום קשורים לבקבוקים זה ישדרג את המראה.
רוצים לשים משהו בבר או על השולחן, קנו סלסלה קטנה או אגרטלים קטנים ושימו נרות או סידורי פרחים בפנים. אפשר גם לשים בהם את הפריטים שקשורים לתוכנית שלכם, כמו עטים לרשום ברכה לאירוע או דפי משימות של התוכנית, על פי מה שהכנתם מראש. כך הרווחתם גם עיצוב, וגם תוכנית.
רוצים להבין מה עושה תוכנית לאירוע, לראות רעיונות לתוכנית, כנסו כאן.
טוב את זה אנחנו משאירים לכם כל אחד לפי מנהגי אבותיו ואבות אבותיו לדורותיהם.
חשוב רק לשים לב שמגישים את האוכל באזור שמיועד לו אם אתם עושים מנת פתיחה אישית הניחו אותה באזור 1. האוכל של האורח.
אם זו צלחת מרכזית הניחו אותה באזור 2. שבין הראנר או הפלייסמנט לעיצוב המרכזי שבשולחן שלא יחשבו שזו מנה פרטית של מישהו, ויהיה נעים לכולם לקחת.